Μόνο με 5 χρόνια καθυστέρηση…

dimos

Στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλεάς που όλα λειτουργούν σαν ξεκούρδιστο… ηλιακό ρολόι η «συνέπεια» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν μένει στο απυρόβλητο.

Πριν 5 (!) χρόνια, το 2015 δηλαδή, είχα καλέσει στο αρμόδιο Τμήμα του Δήμου Ζωγράφου για να ενημερώσω πως ο κάδος έξω από την πολυκατοικία μας δεν έχει καπάκι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο εν λόγω κάδος να υπερχειλίζει, οι γάτες και τα λοιπά δύσοσμα έμβια όντα της γειτονιάς να βρίσκουν 24/7 ανοιχτή καντίνα junk food και η μπόχα να φτάνει σε επίπεδο αποφοράς.

Η Δημοτική Αρχή έδρασε… αστραπιαία και μόλις με 5 (ολογράφως πέντε) χρόνια καθυστέρηση χθες αντικατέστησε τον χαλασμένο κάδο με ένα καινούριο.

Όπως πρόσεξα και μπορείτε να διαπιστώσετε και στην φωτογραφία ο Δήμος αγοράζει κάδους κάθε 10 χρόνια, αφού ο προηγούμενος ήταν εσοδείας 2010, ενώ ο χθεσινός του 2020.

Μέχρι το 2030 ας ελπίσω να μην γίνουν επεισόδια στην γειτονιά και καεί κανένας κάδος, γιατί θα πετάμε τα σκουπίδια στου… χαντάκι!

Θοδωρής Ζούμπος

About zoubosteo

Δημοσιογράφος γεννήθηκα, δημοσιογράφος θέλουν να πεθάνω!

Posted on 27 Αυγούστου, 2020, in Άποψη, Κοινωνία, Πολιτική, Σατυρικά and tagged , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Κάποιο σχόλιο;

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.