ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ!!!

ΟΧΙ ρε κουφάλες, δεν θα παραδοθούμε. Και το κυριότερο αρνούμαι να ερμηνεύσω την υποδούλωση της πατρίδας μου με κουρέματα και εποπτεία ως ξαλάφρωμα. Στα κάκαλά μου τα ομόλογα και τα spreads σας, το θέμα είναι ένα και το εξής: Η ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ! Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο ξεπουλημένος Jeffrey να επιτελέσει το έργο του, λέγαμε πως το πρόβλημα είναι πολιτικό και εθνικό. Με επικοινωνιακά τρυκ αυτό περνούσε ως οικονομικό και κοινωνικό. Θα χαθούν οι καταθέσεις, θα εξαφανιστούν οι συντάξεις κι άλλες τέτοιες τρομο-αηδίες. Τελικά τα κατάφεραν. Ξεπούλησαν την Ελλάδα και τον εθνικό πλούτο στις ξένες κλίκες κι αυτό τώρα το παρουσιάζουν ως επιτυχία.

Το χειρότερο είναι πως κάποιοι ηλίθιοι στην πατρίδα μου μπορεί και να πιστεύουν ότι ο προδότης όντως μας έσωσε. Το 1940 ο εθνικός κυβερνήτης -κι όχι ο λαός από μόνος του, γιατί οι λαοί χρειάζονται ηγέτες κι όχι καθαρίστριες- βροντοφώναξε το ΟΧΙ! Αν είχαμε σήμερα Ιωάννη Μεταξά, όλοι αυτοί που θέλουν να ξεκοκαλίσουν την πατρίδα μας, δεν θα τολμούσαν ούτε να βήξουν.

ΟΧΙ, λοιπόν κύριοι δεν το θέλουμε το κούρεμα! Εμείς το κεφάλι μας, έτσι κι αλλιώς, το ΄χουμε ξυρισμένο αλλά το μέτωπο καθαρό και περήφανο. Η κατοχή ξεκίνησε και μαζί μ΄αυτήν ο αγώνας για απελευθέρωση. Αγώνας μέχρι την τελική νίκη, ώσπου να ξεβρωμίσει ο τόπος μας. Έλληνες ψηλά το κεφάλι!

Advertisements

About zoubosteo

Δημοσιογράφος γεννήθηκα, δημοσιογράφος θέλουν να πεθάνω!

Posted on Οκτώβριος 27, 2011, in Άποψη, Πολιτική and tagged , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Κάποιο σχόλιο;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: