Βοήθα Παναγιά μου!

Σε μια κοινωνία που βυθίζεται ολοένα και πιο βαθιά στην σήψη, την διαφθορά και την λήθη, σε μια εποχή που η ελπίδα τρεμοσβήνει σαν καντήλι, είναι φορές που το μόνο που μένει πια είναι η επίκληση στα Θεία. Η ελληνική κοινωνία έχει χτυπηθεί ακόμα κι εκεί, σε έναν τομέα όπου πατροπαράδοτα διατηρούσε πιστά έθιμα και παραδόσεις, στην ορθόδοξη πίστη. Η μόδα του αθεϊσμού, η κουλτούρα της ασέβειας και η θεοποίηση της αμαρτίας σε συνδυασμό με την έλλειψη ενός λαμπρού θρησκευτικού ταγού και ιεράρχη (Πού ‘σαι Χριστόδουλε!) έχουν οδηγήσει στο ξερίζωμα της πίστης και την απομόνωση της εκκλησίας.

Αλλά τι μπορείς να περιμένεις από έναν λαό που ψήφισε για πρωθυπουργό έναν απίθανο άνθρωπο ονόματι Jeffrey, που ακόμα δεν έχει διαψεύσει το γεγονός πως δεν έχει βαφτιστεί. Αν κι αυτό είναι το λιγότερο. Αρκεί να τον δεις αυτόν τον άνθρωπο απλά να κάνει τον σταυρό του, για να καταλάβεις ότι ουδεμία σχέση έχει με το θέμα. Σε μια μεγάλη Παρασκευή του ‘χαν δώσει λαμπάδα και την έβαλε στο μανουάλι. Απολαύστε τον:

Ο ίδιος άνθρωπος που αποποινικοποίησε το πρόσφατα το χασίς, για να αποβλακώσει εντελώς την νεολαία, για να μην αγανακτήσει και τους συντρίψει όλους, θα εμφανιστεί τον Δεκαπενταύγουστο να θρησκεύεται με ευλάβεια και θα ευχηθεί σε όλους τους Έλληνες: καλό κουράγιο! Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πίσω από τις πόρτες των γραφείων τους κατεβάζουν τα ιερά και τα όσια και γελούν εις βάρος του λαού. Ως πότε; Αυτοί οι άνθρωποι που βλασφημούν κατά της νοημοσύνης μας, σπιλώνουν και το ιερό όνομα της Παναγίας, καθώς δεν έχουν καμιά ψυχολογική σύνδεση με την ορθόδοξη πίστη. Όσο εύκολο τους είναι να στερήσουν την σύνταξη από τον γέροντα, για να χτίσουν μια καινούρια πισίνα, τόσο εύκολα κοροϊδεύουν το χριστεπώνυμο πλήθος, κάνουν τους μεγάλους σταυρούς και μες στα γραφεία τους βλασφημούν ακατάσχετα. Εξάλλου, σύμφωνα με τα εβραϊκά πιστεύω η μητέρα του Χριστού ήταν μια πόρνη από την Βαβυλώνα. Αυτοί εξάλλου εισήγαγαν στην Ελλάδα την μόδα της βλασφημίας, καθώς οι Έλληνες από αρχαιοτάτων χρόνων δεν νοούνταν καν την ύβρι, αφού ήταν Θεοσεβούμενοι!

Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί! Λίγες ακόμα οι ώρες σας. Η ταπεινότητα μου αφιερώνει στην Αγνή Παρθένα Δέσποινα και Παναγία Προστάτιδα και Παραμυθία ένα κείμενο που είχε περάσει από τα χέρια μου πριν 4 περίπου χρόνια για την βλασφημία. Καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλους, καθώς θα ανανεώσω την ιστοσελίδα μου μετά από 10 μέρες. Η Παναγία να μας φωτίσει και να βγάλει το έθνος μας για ακόμη μια φορά από αυτήν την δύσκολη στιγμή. Με την ευλογία Της δεν θα αργήσει η ώρα που θα επανέλθει η Δικαιοσύνη, οι βλάσφημοι δυνάστες του λαού θα καταρρεύσουν και θα ξεβρωμίσει αυτός ο ευλογημένος τόπος.

Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου…

Kαλημέρα, Ελλαδάρα, γ&%! τη βλασφημία, Δεκαπενταύγουστος είναι και τιμώ Χριστό και Παναγία! Η σημερινή Political Incorrect θα είναι υπέρ το δέον δογματική και επιθετική, γι’ αυτό προτείνω στους ελαφρόμυαλους αναγνώστες να προχωρήσουν παρακάτω και να μη διαβάσουν τη σημερινή στήλη, επειδή θα ενοχληθούν τα μάλα! Αυτήν την φόρα με αφορμή την Κοίμηση της Θεοτόκου και τον εορτασμό του Δεκαπεντάγουστου θα ασχοληθούμε με τους βλάσφημους που χρησιμοποιούν το όνομα της Άσπιλης Παναγίας, μόνο για να το σύρουν στο οχετό. Πόσο ηλίθιοι και αυτοκαταστροφικοί είναι….

Ύβρις – Άτη – Τίσις

«Από Θεού άρχεσθαι» έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες και το ρητό αυτό έφτασε μέχρι τις μέρες μας με την φράση «Πρώτα ο Θεός». Δεν είναι τυχαίο ότι δίνουμε στη ζωή μας προτεραιότητα στον Θεό, καθώς Αυτός είναι η πηγή, ο ρυθμιστής και ο προορισμός τη ζωής μας. Ο σεβασμός και η Θεοφοβία ήταν στάση ζωής για τους αρχαίους Έλληνες, οι οποίοι έδιναν τον αγώνα της ζωής υπέρ βωμών πρωτίστως και εστιών. «Συν Αθηνά και χείρα κίνει». Ο άνθρωπος έπρεπε να δραστηριοποιηθεί, αλλά αν δεν είχε την βοήθεια του Θεού, δεν πήγαινε πουθενά. Οι πρόγονοί μας ήξεραν ότι έπρεπε να δείχνουν σεβασμό στα Θεία, να τα τιμούν και ουδέποτε να τα βλασφημούν, γιατί τότε ήταν καταδικασμένοι. Το Ομηρικό «Ύβρις – Άτη – Τίσις» καταδεικνύει ακριβώς τον δρόμο προς την καταστροφή. Όποιος κάνει το ασυγχώρητο λάθος της Ύβρεως, οδηγείται στη Άτη (τύφλωση και ασυδοσία) και μετά δεν έχει καμιά διέξοδο πέρα από την Τίσις, δηλαδή την εξόντωση και τον όλεθρο. Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν παραδείγματα προς αποφυγήν και δεν τα ακολουθούσαν. Εσείς οι νεοέλληνες, πιο έξυπνοι είστε;

Περί βλασφημίας

Ο Ποινικός κώδικας προβλέπει περί κακόβουλης βλασφημίας ότι όποιος δημόσια και κακόβουλα βρίζει με οποιονδήποτε τρόπο το Θεό και όποιος εκδηλώνει δημόσια με βλασφημία έλλειψη σεβασμού προς τα Θεία, τιμωρείται με φυλάκιση 2 και 3 μηνών αντίστοιχα. Αλήθεια, πόσες φορές έχει ισχύσει αυτός ο νόμος; Όταν ο «τζιμάκος» ο Πανούσης βρίζει σε τραγούδι του την Παναγία και μετά βγάζει αφίσα, παρουσιάζοντας την Μεγαλόχαρη ως κότα και το Θείο βρέφος ως αυγό και δεν τιμωρείται, που είναι η δικαιοσύνη; Όταν στο «Indymedia» και σε άλλες ρυπαρές ιστοσελίδες καταγράφονται βλασφημίες, που είναι οι Αρχές; Όταν ο Κίμωνας Κουλούρης και ο τραγουδιστής (μακαρίτης πια) των Boney M «κατεβάζουν καντήλια» σε πανελλήνιο δίκτυο σε ζωντανή σύνδεση και παραμένουν ατιμώρητοι, που είναι οι νόμοι; Όταν ο κάθε «Νεάντερνταλ» οδηγός σε ξεβαφτίζει για ένα φλας και για ένα αργό παρκάρισμα, που είναι η ανθρωπιά; Ρε, ζώα, η κότα, όταν πίνει νερό, κοιτάει τον Θεό. Ένα άβουλο και τόσο άμυαλο ον όσο η κότα, κάθε φορά που δροσίζεται και γεύεται τη χαρά της ζωής, μπαίνει στη διαδικασία να ευλογήσει τον Πλάστη. Εσείς, ρε αχρείοι που έχετε όλα τα αγαθά της ζωής, γιατί βρίζετε τη Μεγαλόχαρη; Πιστοί και άπιστοι να βρίζετε ότι σας φταίει κι όχι Αυτόν που σας έδωσε τη ζωή κι Αυτή που τον ενσάρκωσε.

Ούτε ο Σατανάς…

Μακριά από βλάσφημους! Άνθρωπο που δεν φοβάται και δεν σέβεται τον Θεό, κρατήστε τον μακριά από τη ζωή σας, γιατί αν δεν σέβεται αυτό που δεν βλέπει και ξέρει, σιγά να μην σας υπολογίσει. Υπάρχει μια ιστορία για τους πρόσφυγες της Σμύρνης που αξίζει να την αναφέρω. Όταν μια κατακαημένη μάνα από τη Σμύρνη έφτασε αγκαλιά με το βρέφος της στο λιμάνι του Πειραιά κατάκοπη, καταστραμμένη και πικραμένη άκουσε ένα σιχαμένο λιμενεργάτη να βλαστημά τα Θεία. Η πρώτη κουβέντα που είπε ήταν: «Που ήρθαμε εδώ; Καλύτερα να μέναμε στο λιμάνι της Σμύρνης και να μας κατακρεουργούσαν οι Τούρκοι, παρά να ερχόμασταν εδώ και να ακούγαμε αυτές τις κουβέντες! Εμείς δεν τα ξέραμε αυτά τα λόγια…». Αυτά τα λόγια που για κάποιους κρετίνους έχουν γίνει σχεδόν σαν «καλημέρα», μας τα έβαλαν στο στόμα, κάποιοι που μας επιβουλεύονται (δεν είναι όμως η κατάλληλη χρονική στιγμή να τους αποκαλύψω). Ένα πράγμα να ξέρετε εσείς που βλασφημείτε. Τον Θεό δεν τον βρίζει και τον αμφισβητεί ούτε ο Σατανάς. Ο διάβολος ξέρει την δύναμή Του κι όσο κι αν θέλει να Τον ισοπεδώσει, επειδή ξέρει το τέλος του, όταν αντικρίζει σύμβολο του Θεού ή ακούει επίκληση προς τον Θεό, πέφτει κάτω και γονατίζει. Το ότι μπορείτε να Τον βλασφημήσετε, είναι δικαίωμα που σας δόθηκε από Αυτόν. Free wiil is a bitch…

Second thoughts

Εσείς που βρίζετε Χριστό και Παναγία, το κάνετε βασικά από αντικληρικαλισμό, ριζοσπαστισμό και αριστερισμό. Ρε μάγκες, για να σας δω να βρίζετε Βούδα ή Μωάμεθ; Άμα μείνει κάνα κομματάκι σας από τους μουτζαχεντίν, ελάτε με βρείτε! Αλλά, βέβαια, βρήκατε και κάνετε… Εγώ μπορεί να θέλω να λέγομαι πιστός, αλλά δεν συγχέω τα Θεία με τους ανθρώπους (κληρικούς) που τα εκπροσωπούν. Είναι άλλο να πράγμα να βρίζεις ανθρώπους που έχουν πάθη και αμαρτίες κι άλλο τον Θεό. Όπως είπε κι ο Μέγας Βασίλειος: «εκείνος που αμαρτάνει, παραβαίνει τον θείο νόμο, ενώ εκείνος που βλαστημάει, ασεβεί στον ίδιο το Θεό». Όσοι είστε άθεοι βέβαια και είστε χαλαροί, αρχίστε να ανησυχείτε. Αν ο Θεός δεν υπάρχει, όταν πεθάνετε, ούτε ο «ανύπαρκτος» Θεός θα έχει συνέπειες ούτε κι εσείς. Αν όμως ο Θεός υπάρχει, όταν πεθάνετε, ο Θεός δεν θα έχει συνέπειες, εσείς; Μην είστε και τόσο σίγουροι… «Ο Νίτσε πέθανε, Θεός»

Οδηγίες ύβρεως

Βρε, γαϊδούρια υπάρχουν τόσα άσχημα και σιχαμερά πράγματα γύρω μας, για να βρίσετε. Ο Χριστός και η Παναγία τι σας φταίει; Εκτός αν είστε Εβραίοι κι αμφισβητείτε την ύπαρξη τους και τους έχετε γινάτι. Τότε πάω πάσο. Όλοι οι υπόλοιποι μπορείτε πολύ εύκολα να βρίσετε τα υπουργεία, την κοινωνία, την καταδίκη, την μιζέρια, την ατυχία, το σπίτι, την εφορία, την αρρώστια, την Τουρκία, την κυβέρνηση, την αντιπολίτευση, σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο, το χρήμα, το κέρατο, την π*%#! και ότι άλλο σας ενοχλεί τέλος πάντων. Μή παρίδης αμαρτωλώv ικεσίας η Πάνσεμνος…

Advertisements

About zoubosteo

Δημοσιογράφος γεννήθηκα, δημοσιογράφος θέλουν να πεθάνω!

Posted on Αύγουστος 6, 2011, in Άποψη and tagged , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Κάποιο σχόλιο;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: