Ο κύβος ερρίφθη!

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την ψήφιση του προδοτικού Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Ξεπουλήματος της Ελλάδας οι λύσεις για ανατροπή της καθεστηκυίας κατάστασης λιγοστεύουν. Όπως πολύ καλά βιώσαμε όλοι, οι ειρηνικές διαδηλώσεις δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα κι όταν πάνε να γίνουν επικίνδυνες τα «όργανα» του Κράτους και δη του παρακράτους ξέρουν τον τρόπο να τις διαλύουν.

 

Άρα, που οδεύομεν κύριοι; Στην παθητική αποδοχή του βιασμού της πατρίδας και της κοινωνίας μας από τους ανίκανους, τους ριψάσπιδες και τους Εφιάλτες ή στην σθεναρή αντίδραση; Πόσο και τι πρέπει πια να περιμένουμε για να λύσουμε τον γόρδιο δεσμό της τρομοκρατίας και της χρεοκοπίας, με τον οποίο μας έχουν δώσει χειροπόδαρα και μας έχουν μετατρέψει σε σύγχρονους σκλάβους;

Πάντα πίστευα πως οι Έλληνες είμαστε ένας περήφανος λαός και ότι δεν αποδεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τον οποιοδήποτε κατακτητή, αλλά βρίσκουμε πάντα την εσωτερική δύναμη να αποτινάξουμε τον ζυγό. Μπροστά μας έχουμε ένα γόρδιο δεσμό που πρέπει να λυθεί, για να απελευθερωθούμε. Δεν είναι κύβος του Ρούμπικ και δεν έχουμε πια την υπομονή να λύσουμε τον γρίφο. Δεν είναι γρίφος, είναι ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα που απαιτεί μια οριστική λύση. Για να απαλλαχτούμε από τους δήμιους του «Κυνοβουλευτισμού» μία είναι η λύση και θα την φέρει ο λαός. ΜΑΧΑΙΡΙ… τσεκούρι και φωτιά!!!

Advertisements

About zoubosteo

Δημοσιογράφος γεννήθηκα, δημοσιογράφος θέλουν να πεθάνω!

Posted on Ιουλίου 1, 2011, in Άποψη and tagged , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Κάποιο σχόλιο;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: